Ciorba de peste(macrou)

de mihaelaM in Ciorbe, 21 Mar 2011 | 24687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2pesti(macrou)
  • 2linguri orez
  • 1ardei gras
  • 2cartofi
  • telina
  • pastarnac
  • morcov
  • dovlece
  • ceapa
  • bors
  • sare
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste(macrou):

Punem o oala cu 1kg de apa pe foc,dupa ce a dat in fiert punem orezul bine spalat, cartofii taiati in 4, pastarnac, telina, morcov, ardeiul gras, dovlecelul si ceapa. Cand legumele s-au fiert se adauga pestele si borsul (dupa gust-eu am pus cam 500-600ml) mai punem si sare, iar cand pestele se ridica deasupra inseamna ca pestele s-a fiert. Stingem focul si adaugam leusteanul si patrunjelul. POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste(macrou)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelaM 1

23.03.2011, 13:43

Multumesc tuturor pt aprecieri

mena29 1

26.03.2011, 20:15

christyansen 1

02.12.2022, 14:24

bravoooooooooooooooooooooooooooooooo

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de toamna